Erzurum Haber Girişi : 08 Mayıs 2019 17:11

Valiliğin önlem alması isteniyor... Erzurum'da maytap paniği!

Valiliğin önlem alması isteniyor... Erzurum'da maytap paniği!
Erzurum şehir merkezinde Ramazan ayı ile birlikte artan maytap satışlarının önlenmesi ve patlatılmasının yasaklanması istendi.

Erzurum Post- Erzurum'da her yıl Ramazan ayı öncesinde maytap satışları ve patlatılmasının yasaklandığını hatırlatan vatandaşlar, bu durumun Ramazan ayının huzur ve güven ortamını bozduğunu belirttiler. 

 

Korku, panik ve heyecana yol açan maytap türü patlayıcı, mantar, torpil, havai fişek, parlayıcı madde satışı ve atışlarının yasaklanmasını isteyen vatandaşlar sosyal medyada tepkilerini dile getirdiler. Erzurum valiliğinin önceki yıllarda yasak getirdiğini hatırlatan vatandaşlar, cadde ve sokaklara çıkmaya korktuklarını söylediler.

 

Gazeteci Kadir Sabuncuoğlu'nun sosyl medya hesabından konuyla ilgili yapığı paylaşımın ardından yüzlerce vatandaş duruma yönelik tapkilerini dile getirdi. Vatandaşlar, valiliğin  maytap satışlarını yasaklamasını istedi. İşte o paylaşımlardan bir kaçı:

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.