Siyaset Haber Girişi : 12 Aralık 2019 21:42

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'na yeni atama!

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'na yeni atama!
Kısa bir süre önce İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Haluk Terzioğlu, görevini Melih Kırpınar'a teslim etti. 

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlı'na İşadamı Melih Kırpınar atandı.Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş'un katılımıyla gerçekleşen devir-teslim töreninde görevlendirme belgesi İl Başkanı Melih Kırpınar'a verildi. 

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş, görev değişikliğinin hem Erzurum'a hem de İYİ Parti'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunup, il başkanlığından ayrılan Haluk Terzioğlu’na görev süresi boyunca yaptıkları için teşekkür etti.

 

Durmuş, daha sonra görevlendirme belgesini İl Başkanı Kırpınar'a verdi.

 

 

Törende konuşan Melih Kırpınar, partinin Erzurum teşkilatının kuruluşunda da adının il başkanlığı için geçtiğini ve İbrahim Dumlu'nun atamasının yapılmasının ardından genel başkan yardımcılarını arayarak, "Partimin emrindeyim" dediğini ve bugüne kadar da bu söz doğrultusunda hareket ettiğine dikkat çekti. 

 

Görevi, Erzurum'un mihenk taşlarından biri olan Terzioğlu Ailesi'nin bir ferdinden devraldığını da ifade eden Kırpınar, "Gençlerin artık burada bir Melih abisi var. Vatanını, bayrağını ve milletini seven herkese kapımız sonuna kadar açık" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.