İlçeler Haber Girişi : 15 Ekim 2019 12:17

İspir'den Sınır ötesindeki kahraman Mehmetçiğe sela

 İspir'den Sınır ötesindeki kahraman Mehmetçiğe sela
Kaçkar Dağları'nın Zirvesi, Yedigöller'den Sınır Ötesindeki Barış Pınarı Harekatı'na katılan Kahraman Mehmetçiklere atfen, Gençlik Haykırdı,"Biz Türkiye'yiz"


Erzurum Post- İspir Belediyesi'nin organizasyonu ile Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu'ndan 300 öğrenciye Çoruh Vadisi gezdirildi. 

 

 

Öğrencilerle bire bir ilgilenen İspir Belediye Başkanı Ahmet Çoşkun, ilçeyi tanıttı.  Gençler, Kaçkar Dağları'nın Zirvesi, Yedigöller'den Sınır Ötesindeki Barış Pınarı Harekatının Kahraman Mehmetçiklerine atfen, "Biz Türkiye'yiz" diye haykırdı. 

 

 

Gençlere sohbet eden Başkan Coşkun okuduğu şiirlerle gençlerin beğenisini topladı. Öğrencilere hitaben “Sizlerinde bir kızıl elmanız var okuyun diplomalarınızı alın bu memleketi nasıl yukarı taşırız onun mücadelesini verin” diyen Başkan Coşkun, her ayın ilk haftasında gençlerle bir araya geleceklerini söyledi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.