İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu

Erzurum Post-İspir Belediyesi ve 'İspir Okuyor' topluluğunun ortaklaşa düzenlediği program yaklaşık iki yüz elli öğrenci ve gencin katılımıyla Fazilet Dağcı Çığlık konferans salonunda gerçekleşti.

 

 

Çoğunu Üniversite gençlerinin oluşturduğu buluşmada İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun gençlere yönelik İspir için yapılacak olan çalışma ve projelerini aktarıp, öğrencilerin istek, önerilerini soru-cevap doğrultusunda dinledi.

 

 

Gençler her zaman “Ahlak, Adalet ve Çalışmak” üçgeni temelinde yere sağlam basmalı; diyen Başkan Coşkun, sözlerine şöyle devam etti:

 

“Bizler her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşıyız, Bayrağımız belli,  Mensubiyetimiz belli, Yasal çerçevede vatandaşlık kimliğimiz belli ama Dünya görüşümüz farklılık arz edebilir,  üst kimliğimiz Büyük Tük Milleti ve Türk Medeniyetidir. Ve asla tartışılmaması gereken hassasiyetlerimizdir. Hassasiyetlerimizin tabii ki savunucusu olacağız. Birer birey olarak yüreğimizi ve aklımızı da kimsenin ipoteğinin altına sokmayacağız. Sizler okulunuzu uzatmadan bitirip topluma katkı sağlayacak birer nefer olarak vatana, millete yaşadığınız coğrafyaya hizmet edeceksiniz.”

 

 

Anadolu’nun dört bir tarafından fedakarlık edip gelen üniversite  öğrencilerini birer kültür elçisi olarak nitelendiren Başkan Coşkun, bölgenin tanıtılması ve canlanması için gençlerin önemini arz ederken, bizlerin bilgiye en kolay ulaşan sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olduğunu belirtti.

 

 

İspir Belediyesi olarak öğrencilerin  yanında olduklarını belirten Başkan Coşkun; “Türk Milleti kutlu bir ailedir; Biz İspir’de tüm hatlarıyla bir Aileyiz sizler de bu ailenin birer ferdisiniz kendinizi evinizde olduğu gibi hissedin.” ifadelerini kullandı.

 

 

  • 6 / 1 İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu 0

  • 6 / 2 İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu 1

  • 6 / 3 İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu 2

  • 6 / 4 İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu 3

  • 6 / 5 İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu 4

  • 6 / 6 İspir Belediye Başkanı Çoşkun gençlerle buluştu 5

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor