Medya Haber Girişi : 10 Haziran 2019 13:48

İmamoğlu ve Yıldırım ortak yayında son formül!

İmamoğlu ve Yıldırım ortak yayında son formül!
Son yılların merakla beklenen tartışma programı hangi kanalda, ne zaman?

Erzurum Post-CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın ortak televizyon programına ilişkin, üzerinde çalışılan senaryolarda öne çıkan formüle göre; Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz moderatör, NTV Sunucusu Ahmed Arpat, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, TRT Haber moderatörü Fuat Kozluklu ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da soruları yöneltecek gazeteciler olacak.

 

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, planlanan televizyon programı için görüşme yaptılar. 'Cumhur İttifakı' adayı Binali Yıldırım ile 'Millet ittifakı' adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı televizyon yayını için yapılan görüşmeyle ilgili bugün bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

Bu hafta yapılması hedeflenen programın bir televizyon kanalında değil, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılması ve uydu üzerinden verilen frekanslarla tüm kanalların yayınlaması hedefleniyor.

 

NE OLMUŞTU?

 

İki adayın ortak canlı yayın önerisini ilk gündeme getiren Habertürk TV’de yayınlanan “Türkiye’nin Nabzı” programının moderatörü Didem Aslan Yılmaz olmuştu. Ardından Uğur Dündar’ın adı gündeme geldi, ancak Dündar reddetti. Moderatör arayışı sürerken son olarak, Didem Arslan Yılmaz moderatör, Ahmed Arpat, Nazlı Çelik, Fuat Kozluklu ve Fatih Portakal da soruları yöneltecek gazeteciler olarak ön plana çıktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.