Spor Haber Girişi : 17 Eylül 2019 17:09

Erzurumspor Yönetimi, Osman Özköylü'den vazgeçti!

Erzurumspor Yönetimi, Osman Özköylü'den vazgeçti!
 BB Erzurumspor, sabah saatlerinde prensip anlaşmasına vardığını duyurduğu Teknik Direktör Osman Özköylü ile gerçekleşen son görüşmelerin ardından anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı.

Erzurum Post-  BB Erzurumspor, sabah saatlerinde sosyal medya hesaplarından prensipte anlaşmaya vardığını açıkladığı Teknik Direktör Osman Özköylü'den vazgeçti.

 

BB Erzurumspor yönetiminin Teknik Direktör olarak Osman Özköylü ile anlaşmaya varıldığını açıklaması üzerine özellikle sosyal medya üzerinden taraftarlar büyük tepki gösterdi. 

 

Osman Özköylü'nün İki yıl önce Erzurumspor'dan olaylı şekilde ayrıldığını ve kulüpten avukatları aracılığı ile tazminat talebinde bulunduğunu hatırlatan taraftarlar,  yönetimi istifaya davet ettiler.

 

 

Taraftar gruplarının yükselen tepkisi  üzerine yönetim  geri adım atmak zorunda kaldı. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in de devreye girmesi ile ilerleyen saatlerde BB Erzurumspor, yaptığı açıklamada  Osman Özköylü ile anlaşmaya varılamadığını duyurdu.

 

İşe Erzurmspor'a ait sosyal medya hesaplarından yapılan o açıklama:



Erzurumspor kulübü olarak prensip anlaşmasına vardığımız Osman Özköylü ile anlaşma sağlanamadı. Takımımızı çalıştıracak teknik direktör konusunda çalışmalar sürüyor. Erzurumspor camiamız ve futbol kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.