Spor Haber Girişi : 03 Mart 2020 16:00

Erzurumspor'un tartışılan isimleri ekrana çıktı, şampiyonluk sözü verdiler!

Erzurumspor'un tartışılan isimleri ekrana çıktı, şampiyonluk sözü verdiler!
Yağız TV'de yayınlanan 'Birebir Futbol' özel yayınına katılan Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve futbolcular Emrah Başsan il İbrahim Akdağ önemli açıklamalarda bulundu.

Erzurum Post- TFF. 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Erzurumspor'da taraftarlarla yaşanan gerilime ekranlarda nokta konuldu. Ligin bititmine 9 hafta kala tüm tartışmaları rafa kaldıran buluşma, Erzurum'un dijital platformdaki en etkin kanalı Yağız Tv'de gerçekleşti.

 

 

Futbol yorumcusu Burak Döşer'in moderatörlüğünü yaptığı proğramda Gazeteciler Orkun Çizmeli ve Levent Akpınar'ın sorularını yanıtlayan, Teknik Direktör Erkan Sözeri ile futbulcular Emrah Başsan ve İbrahim Akdağ, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi.

 

 

Hafta sonu oynanan ve Mavi-Beyazlıların 2-0 galip geldiği Menemenspor maçında taraftarlarla girdiği diyalog nedeniyle büyük tepki toplayan İbrahim Akdağ, özür diledi.  Takımın yıldız oyuncularından Emrah Başssan ise en kısa sürede yeniden kadroya girerek Erzurumspor taraftarlarının özlediği performansı sunacağını anlattı.

 

 

Son haftalarda  alınan sonuçlar ve oynattığı futbolla tepki çeken Teknik Direktör Erkan Sözeri ise Erzurumspor'un bu yıl mutlaka Süper Lig'e yükseleceğini belirterek, ''Ben de kariyerime şampiyonluk apoletini eklemek istiyorum. Şu anda her şey kontrolümüz altında. Taraftarlarımızdan 9 hafta daha tüm tartışmaları bir kenara bırakarak bizi desteklemelerini istiyoruz'' dedi.

 

İşte, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından 10 binlerce kişinin canlı olarak takip ettiği  o proğram ve Mavi- Beyazlı Teknik adam ile futbolcuların flaş açıklamaları:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.