Spor Haber Girişi : 12 Temmuz 2019 15:43

Erzurumspor'da flaş gelişme... 6 yabancı kadro dışı bırakıldı

Erzurumspor'da flaş gelişme... 6 yabancı kadro dışı bırakıldı
Mavi Beyazlı yönetim, ücretlerinde indirim talep ettiği ve yeni sezonda kadroda düşünmediği 6 yabancı futbolcuyu kadro dışı bıraktı

Erzurum Post-Yeni sezon hazırlıkları kapsamında önemli transferlerin altına imza atarak tüm dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

 

 

Mavi Beyazlı yönetim, ücretlerinde indirim talep ettiği ve yeni sezonda kadroda düşünmediği 6 yabancı futbolcuyu kadro dışı bıraktı. 6 futbolcu, A takımdan ayrı, kulübün tahsis edeceği bir antrenör nezaretinde çalışmalarını yürütecek.

 

 

Süper Lig'e geri dönebilmek adına önemli transferler yapan ve şampiyonluğun en iddialı takımları arasında başı çeken Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim kurulu kararıyla 6 yabancı futbolcu, A takımdan uzaklaştırıldı. Teknik heyetin yabancı hakkını "forvet hattı"ndan yana kullanmak istemesi ve 1. Lig'deki yabancı kuralı nedeniyle yeni sezonda takımda düşünülmeyen Leo, Kanstrup, Kone, Tshabalala ile ücretlerinde indirime yanaşmayan Sunu ve Rashad Muhammed, kadro dışı bırakıldı.

 

 

Futbolculara kadro dışı kararı dün itibariyle iletildi ve futbolcular bugün A takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı. Yönetimin Leo, Kanstrup, Kone ve Tshabalala'yı takımdan göndermek için arayışlara girdiği, Sunu ve Rashad ile de anlaşma zemini arayacağı belirtiliyor. Kaynak: www.erkhaber.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.