Ekonomi Haber Girişi : 30 Aralık 2019 08:55

Erzurum vergi rekortmenleri açıklandı

Erzurum vergi rekortmenleri açıklandı
Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı 2018 vergilendirme dönemi Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı.

Erzurum Post-Vergi Dairesi Başkanlığı  Erzurum'da 2018 vergilendirme dönemi Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı.

KURUMLAR VERGİSİ

2018 vergilendirme dönemi kurumlar vergisi en çok vergi ödeyen ilk 100 mükellef açıklandı. Birinci sırada adının açıklanmasını istemeyen bir şirket yer alırken, en çok vergi ödeyenler listesinde Aras Elektrik  Parakende satış 2, Akgün inşaat 3, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. 4’üncü sırada yer aldı. 5’inci sırada adı yine adı açıklanmayan bir şirket yer alırken 6’ıncı sırayı Düzgün Marketçilik, 7’inci sırayı  Kar İnşaat, 10’uncu sırayı ise Desni Group aldı.

GELİR VERGİSİ

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı verilerine göre, 2018 vergilendirme dönemi Gelir Vergisi rekortmeni Zinnur Kaya oldu. Hıfzı Kaplan 2’inci sırayı aldı. 3’üncü sırada isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellef bulunurken, Olgun Gör 4’üncü, Kerim ilhan 8’inci, Mehmet Zeki umudum 11’inci, Yılmaz ilhan ise 12’inci oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.