Gündem Haber Girişi : 04 Temmuz 2019 16:17

Erzurum'un uçak sorunu TBMM gündeminde!

Erzurum'un uçak sorunu TBMM gündeminde!
İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum'un uçak sorununu TBMM gündemine taşıdı. Cinisli, aşırı pahalı uçak biletleri hakkında Ulaştırma Bakanı Turhan'ın cevaplaması için bir de soru önergesi verdi.

Erzurum Post- kamuoyunda büyük tepki toplayan  uçak bilet fiyatları ve sefer sayısı sorununu İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli TBMM'ye taşıdı. 

 

TBMM'de gündem dışı söz alarak sorun hakkında konuşan Milletvekili Cinisli, ''Turizm merkezi olmasıyla övündüğümüz Erzurum büyük bir ulaşım sorunu ile karşı karşıya. Son derece az sayıya indirilen uçak seferleri nedeniyle biletler, çevre illere göre hem çok pahalı hem de sefer saatleri ve sayıları uygunsuzdur. Bu dururmun derhal düzeltilmesini talep ediyoruz. Ulaşım alanında yaptıkları ile övünen Ak Parti hükümeti Erzurum'a bu muameleyi yaparken bir daha düşünmelidir'' dedi.

 

TBMM'de yaptığı konuşmayı ''ERZURUM'A ULAŞAMIYORUZ!'' etiketiyle sosyal medya hesaplarından da paylaşan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ayrıca  büyük sorun haline gelen Erzurum uçak bileti ve yüksek fiyatları ile azaltılan sefer sayılarının hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın cevaplaması için soru önergesi verdi.

 

İŞTE  O SORU ÖNERGESİ 

 

SELAMİ ALTINOK DA  TWEET ATTI

 

Öte yandan kamuoyunun konuyla ilgili olarak destek vermelerini beklediği siyasilerden AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da sessizliğini bozdu. Altınok, “Değerli Hemşehrilerim, Erzurum’da uçak bilet fiyatları ve sefer sayısının artırılması konusunda yaşanan problemleri THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi ile görüştük, konunun sıkı takipçisi olacağız. THY Yönetim Başkanı Syın İlker Avcı Beyle de ayrıca görüşmemiz olacak” diye  soyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.