Erzurum Haber Girişi : 16 Kasım 2019 05:50

Erzurum'un efsane özel kalem müdürü hayatını kaybetti

Erzurum'un  efsane özel kalem müdürü hayatını kaybetti
Erzurum'da 12 vali, 8 il özel idare müdürü ve 60 kadar vali yardımcısı  ile çalışan Özel Kalem Müdürü İlyas Demir, kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Erzurum Post- Uzun yıllar Erzurum Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten, sonraları Yakutiye Kaymakamlığı’nda görevlendirilen İlyas Demir kalp krızi sonrası yaşamını kaybetti.

 

Aslen Şenkayalı olan İlyas Demir, 1963 yılında Esenyurt Köyü’nde doğdu. 1985 yılında Erzurum Valiliği’nde memur olarak göreve başlayan, 10 yıl kadar tahrirat katipliği ve veri hazırlama kontrol işletmeni olarak görev yapan İlyas Demir, 1995 yılında, Oğuz Berberoğlu’nun valiliği döneminde Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirildi.

 

Bu görevi aralıksız 23 yıl sürdüren, görev yaptığı yıllarda 12 vali, 8 il özel idare müdürü ve 60 kadar vali yardımcısı  ile çalışan İlyas Demir, bu yıl yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’den Şenkaya Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

 

Önceki yıllarda kalp krizi geçiren ve bypass ameliyatı da olan İlyas Demir’in, kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği haberi, sosyal medyayı sarstı.

 

Valilik Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptığı yıllarda, gösterdiği üstün başarılar nedeniyle amirleri tarafından takdir, teşekkür, başarı belgesi ve maaş taltifleriyle ödüllendirilen İlyas Demir’in cenazesi bugün  ikindi namazını müteakip Solakzade Camii’nden kaldırılacak.

 

Erzurum Post olarak İlyas Demir 'e  Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.