Eğitim Haber Girişi : 16 Ekim 2019 19:13

Erzurum ile özdeşleşen Saffet öğretmen vefat etti...

Erzurum ile özdeşleşen Saffet öğretmen vefat etti...
Erzurum eğitiminin duayenlerinden, Türk Kadınlar Birliği'nin önceki başkanlarından Öğretmen Saffet Zengin hayata veda etti...

Erzurum Post- Tarihì İsmet Paşa İlkokulu ile özdeşleşen, kusursuz Türkçesi ve mükemmel diksoyonu ile yıllarca Valiliğin ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bayram, tören ve her türlu sosyal ve kültürel faaliyetlerin açılış ve takdimdiciliğini yapan Öğretmen Saffet Zengin vefat etti.

 

Uzun yıllar Erzurum Türk Kadınlar Birliği Başkanlığı görevini yürüten, öğretmen Saffet Zengin, kalp yetmezliği sonucu yatmakta olduğu Araştırma Hastahanesi'nde sabaha karşı vefat ederek vefat etti.

 

Gerek öğretmenliğinde ve gerekse emeklilik yaşamında saygın ve örnek bir sosyal tavır ve hep uygar bir kişilik sergileyen Saffet Öğretmenimize Erzurum Post olarak, rahmet dilerken, kendisini saygı ve minnetle anıyoruz.

 


Saffet Öğretmen,  17 Ekim Perşembe günü Erzurum Lalapaşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenâze namazı sonrasında Abdurrahman Gazi Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Rûhu şâd olsun....

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SEDA PERÇİ 17 Ekim 2019 21:18

    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yardım sever iyilik meleği hocam sizi daima minnetle anacağım.