Erzurum Haber Girişi : 22 Kasım 2019 17:27

Erzurum'da kimyasal madde ile intihar girişimi! 17 kişi hastaneye kaldırıldı

Erzurum'da kimyasal madde ile intihar girişimi! 17 kişi hastaneye kaldırıldı
Aziziye ilçesinde kimyasal madde içtiği iddia edilen bir genç ile bu kişiye müdahale sırasında söz konusu maddeden etkilenen 17 kişi hastaneye kaldırıldı.

Erzurum Post- Erzurum'da ailevi sorunları olduğu iddia edilen İbrahim A. (22), kimyasal madde ile intihar girişiminde bulundu. İbrahim A. ile ailesi ve apartmanda yaşayan 3'ü sağlık görevlisi 17 kişi, zehirlenme şüphesiyle ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Boşaltılan 6 katlı binayı siyanür şüphesi ile karantina altına alan AFAD ekipleri inceleme yapıyor.

 

Olay,  Aziziye ilçesinde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Gülşah- İlhami A. çiftinin 4 çocuğundan İbrahim A., odasından çıkmayınca annesi şüphelendi. Anne ve diğer çocuğu kapıyı zorla açarak girdikleri oda da  İbrahim A.'yı baygın halde buldu. Hemen 112'yi arayarak yardım isteyen aile ve kimyasal madde ile intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen İbrahim A., Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından 6 katlı bina boşaltıldı, polis apartman çevresini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Aile ve apartmanda yaşayan 17 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye götürüldü. 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş, ekiplerin olaya müdahale ettiğini belirterek, "Böyle bir bilgi var, ekipler müdahale ediyor şu anda . Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geliyor. Aile içinde sorun olduğu değerlendiriliyor. Hemen AFAD ekipleri müdahale etti. Bunlar kötü örnek oluyor. İnsanları olumsuz etkiliyor. Basın olarak bu konuya duyarlılık gösterirseniz çok memnun olurum" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.