Siyaset Haber Girişi : 26 Aralık 2019 16:10

Erzurum CHP'de kongre heyecanı devam ediyor

Erzurum CHP'de kongre heyecanı devam ediyor
CHP Yakutiye İlçe Başkanlığı için Erturan Alagöz, Palandöken'de ise Hakan Polat aday olarak partili delegelerin karşısına çıktı.

Erzurum Post-Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum ilçe kongreleri devam ediyor. Bu ayın ilk haftası başlayan ilçe kongreleri kapsamında, bugüne kadar Aşkale, İspir, Horasan, Pasinler, Aziziye, Şenkaya, Oltu, Narman, Tekman ve Hınıs ilçe örgütleri seçimlerini tamamlandı. 


Bu hafta sonu ise Palandöken ve Yakutiye İlçe  kongreleri yapılacak. Diğer ilçe başkanlığı kongrelerinin ise yeni yılın ilk haftasında tamamlanması bekleniyor. İlçe kongrelerinde seçilen delegeler, gelecek yıl şubat ayında yapılması planlanan il kongresinde hem il başkanını hem de kurultay delegelerini seçecek.


Yakutiye İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Selami Kutoğlu ile önceki ilçe başkanı Erturan Alagöz'ün, Palandöken'de ise Hikmet Koruk ile Hakan Polkat'ın aday oldukları öğrenildi. 

 

Yakutiye İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Erturan Alagöz, ''Cumhuriyetimizin yılmaz bekçisi olan partimizin Pazar günü gerçekleştirilecek ilçe kongresinde 'İlçe Başkanlığına' adayım. Kongremizin birlik ve beraberlik içinde gerçekleşmesi temennisiyle partimizin tüm üye ve delegelerini demokrasi şölenimize bekliyoruz” dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.