Gündem Haber Girişi : 08 Nisan 2019 10:34

Erdoğan'dan İstanbul açıklaması: Seçimin bütünü usulsüz

Erdoğan'dan İstanbul açıklaması: Seçimin bütünü usulsüz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova'ya hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Erzurum Post- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova'ya hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

 

Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul'da tüm oyların yeniden sayılması talebiyle YSK'ye yaptığı başvuruyla ilgili , "Neredeyse bütünü usulsüz. Bu işin seçim süreci bitti. Bundan sonraki süreç yargı sürecidir. Bu işin patronajı YSK'dır. Vatandaş benim hukukumu koru diyor. "Organize bazı suçların işlendiğini gördük diyor" vatandaş. Biz de bunları tespit etmiş durumdayız. Hatta kamera tespitleri var. Bu kadar az bir farkla seçimin sonuçlanması halkı rahatlatmaz. 14 bin oyla seçimi kazandım demeye hiç kimsenin hakkı yok" diye yanıtladı.

 

 

Erdoğan şöyle devam etti: ''Örgütlü müdahalenin içinde savcılıklara duyurulan var. Bu işin hırsızlık boyutu. Sandıkta hırsızlık var. ''



Erdoğan seçim sonrası İstanbul'a asılan pankartlarla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Yasalara aykırı değilse kimse bir şey diyemez. "Niçin Teşekkürler İstanbul pankartı yazıldı" diye soruyorlar. Seçimin neticesinde diyelim ki ben genel başkanım. Biz bu seçimde hertürlü iradesini ortaya koyan halkıma teşekkür etmekten daha doğal ne olabilir. Bay Kemal de bunu yapabilir. Teşekkürler demeyebilir ama İstanbul kazandı diyebilir." 

 

"O SIR CÜMLE AYNEN MASADA"

 

Bir gazetecinin "Terörle mücadelede yeni bir operasyon yapılacak mı? şeklindeki soruyu "Bütün hazırlıklarımız yapılmış durumda. Olması gereken her şey ile hazır konumdayız. O sır cümle aynen masadadır: Bir gece ansızın gelinmesi gereken yere gelebiliriz." diye yanıtladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.