Gündem Haber Girişi : 05 Nisan 2019 16:07

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Anıtkabir yanıtı

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Anıtkabir yanıtı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

Erzurum Post-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

 

O kadar şeffaf bir yönetimi İstanbul'la buluşturacağız ki İstanbul'un 39 belediye başkanı da bizimle çok eşit bir biçimde İstanbulluya hizmet için çalışacak. Eğer İstanbul'a değil de başka bir şeylere hizmet söz konusuysa bu açıkça vatandaşın önünde cereyan edecek.

 

Benim elim kolum bağlı değil, ben sırtımı 16 milyon insana yaslayacağım. Türkiye'nin demokratikleşme anlamında yerelden başlayacak ciddi bir yenilenmiş demokrasi hikayesinin merkezi olacak İstanbul. Bunu başarabiliriz. Sokakta kimseyi ayrıştırmıyorsak, mecliste de ayrıştırmayacağız.

 

ERDOĞAN'A ANITKABİR YANITI

 

Usülleri daha sonra konuşuruz şu an gündemimiz değil. Anıtkabir'e ne zaman fırsat bulsam giderim. Defteri almışlarsa bir daha gider bir daha yazarız. Bizim için Anıtkabir'e gitmek çok önemli. Fırsat buldukça moral bulmak için gideceğim.

Usüle bu kadar hassas bakıyorlar, İstanbul'da uygulanan usule neden hiç göz atmıyorlar hayretle takip ediyorum. Yaratılan ortamın en büyük sebebi "Kazandık" açıklamasıdır. 

 

Anıtkabir'e gitmek benim kararımdı. Seçimi kaybetsem de gideceğim dedim.

 

İSTANBUL'DA SON DURUM

 

Ben matematik üzerinden konuşuyorum. Sayımla ilgili bir derdimiz yok. Ama hala milletin gözü önündeki çifte standartı anlamıyoruz. Neden Balıkesir'de, Yusufeli'nde yapılmadı? Çifte standart olunca haktır, hukuktur diyemezsiniz. İster sağdan sola, ister soldan sağa saysınlar bir şey değişmeyecek. Matematik ortada, istatistik ortada.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.