Erzurum Haber Girişi : 01 Mayıs 2019 16:46

Büyükşehir’den ihtiyaç sahibi 2 bin 250 aileye gıda kartı

Büyükşehir’den ihtiyaç sahibi 2 bin 250 aileye gıda kartı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlara Ramazan ayı öncesi gıda kartı verdi. 

Erzurum Post-Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda il genelindeki ihtiyaç sahibi 2 bin 250 aileye gıda kartı dağıtıldı.

 

Büyükşehir’in gıda kartı dağıtımı yaptığı ihtiyaç sahibi aileler, bu kartlarla istedikleri zaman kentte belirlenen alışveriş mağazalarından Ramazan ayı öncesi gıda alışverişi yapabilecekler. 


Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi 2 bin 200 aileye günlük 8 bin 500, aylık ise 255 bin ekmek dağıtımı yapılıyor.

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Gülahmet Semti Yeğenağa İş Merkezi’nde kurulan Hayır Çarşısı’nda ise gelir sahibi olmayan veya alt gelir grubuna sahip engelli, yetim, öksüz ve hastalık sebebiyle çalışamayan ihtiyaç sahibi ailelere de 5 yıldır giyim ve ev eşyası yardımında da bulunuluyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.