Spor Haber Girişi : 27 Kasım 2019 13:05

BB Erzurumspor’da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor

BB Erzurumspor’da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor
TFF 1. Lig ekiplerinden B.B.Erzurumspor, Erzurumspor Tesisleri’nde 13. haftada Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Erzurum Post-Mavi-Beyazlılar, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Erkan Sözeri, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan mavi beyazlı ekip, son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmana sakatlığı devam eden Oltan Karakullukçu katılmadı.

 


Osmanlıspor maçının Eskişehirspor maçı gibi çok önemli olduğunu ifade eden Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Tek hedefimiz her oynayacağımız final maçında puanlar alarak zirve yarışını sürdürmek. Takımdaki moral, motivemiz çok güzel. Cumartesi günü taraftarlarımızın coşkulu tezahüratı karşısında oyuncularımızın güzel futbolu ile üç puanı alarak zirve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.