Erzurum Haber Girişi : 03 Ekim 2019 10:59

Başkent'te tüm hazırlıklar 17 Ekim için yapılıyor

Başkent'te tüm hazırlıklar 17 Ekim için yapılıyor
Ankara’da gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerle marka olan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nda (ESAV), Erzurum Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor.

Erzurum Post- Ankara’daki Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nın (ESAV) gelenek haline getirdiği Erzurum Tanıtım Günleri’nin 7’ncisi için hazırlıklar sürüyor. ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur’un Erzurum’un yanı sıra hazırlık çalışmalarını Ankara’da da sürdürmeye devam ettiği dev etkinlik, Ekim ayının 17’sinde başlayacak ve Başkent’te 4 gün boyunca Erzurum rüzgârları estirecek.

 

Ankara’da gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerle marka olan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nda (ESAV), Erzurum Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor. Anfa Altınpark Expo’da 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri’ne Türkiye’nin dört bir yanından Dadaşlar akın edecek.

 

 

 

 

Valilik salonunda düzenlenen toplantıda "Erzurum Tanıtım Günleri"nde yapılması planlanan etkinlikler değerlendiren ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, Erzurum'un konumu ve değerleriyle önemli bir şehir olduğunu söyledi.

 

 

Erzurum'un aynı zamanda ülkenin çimentosu olduğunu belirten Aksungur, "Altmışa yakın sivil toplum örgütü ile Erzurum'un kültürünü Ankara'da dillendirmeye Erzurumluları bir araya getirmeye ve bunları etkin kılmaya çalışıyoruz. Yedincisi yapılacak tanıtım günlerinde yöresel ürünler sergilenmekte, insanlar bir araya gelmekteler. Türkiye'nin her tarafından insanları bir araya getireceğiz." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.