Spor Haber Girişi : 10 Mayıs 2019 16:33

Atatürk Üniversitesi boks takımı Türkiye şampiyonu oldu

Atatürk Üniversitesi boks takımı Türkiye şampiyonu oldu
Muğla’da yapılan Üniversiteler Türkiye Boks şampiyonasında Atatürk Üniversitesi Boks takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Erzurum Post-Muğla’da yapılan Üniversiteler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Atatürk  Üniversitesi Boks takımı kendi rekorunu egale ederek 4 altın, 2 gümüş madalya ve 26 takım puanı ile 9'uncu kez Türkiye şampiyonu oldu.

 


Atatürk ÜniversitesiBoks Takımının Baş Antrenörü Doç.Dr. Gökhan Yazıcı,  şampiyonaya hazırlanma sürecinde kendilerine her türlü desteği sağlayan başta Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

 

Doç. Dr. Yazıcı, “İnanç ve ideal abidesi sporcularıma, onları yetiştiren ailelerine, antrenörlerine ve üniversite antrenörlerimiz İbrahim Bostancı ve Atilla Zengin kardeşlerime otobüs kaptanımız Yahya Yıldız’a, şampiyonaya katılan bütün teknik, idari, sporcu ve yöneticilere tebrikle teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

Şampiyonada Atataürk Üniversitesi Boks takımından; 60 kiloda Ahmet Otçu, 69 kiloda Yunus Emre Batman, 75 kiloda Hakan Kaynar ve 91 kiloda Enes Alkazak Türkiye şampiyonu olurkan, 49 kiloda Muhammet Taha Kaçar ve 81 kiloda Ömer Kaba Türkiye ikincisi oldu.

 


Atatürk Üniversitesi'nin takım halinde 9'uncu kez Türkiye şampiyonu olduğu organizasyonda Gazi Üniversitesi ikinci, Bayburt ve Süleyman Demirel Üniversitesi de üçüncü oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.