Erzurum Haber Girişi : 28 Temmuz 2019 23:10

Afganlılar, Erzurum'da bir genci yaralayınca ortalık savaş alanına döndü

 Afganlılar, Erzurum'da  bir genci  yaralayınca ortalık savaş alanına döndü
Erzurum’da bir grup Afganlı bir vatandaşı muşta ile yaralayınca ortalık savaş alanına döndü. Kaçan Afganlıları halkın elinden polis güçlükle kurtardı. 

Erzurum Post- Erzurum’da bir grup Afganlı bir vatandaşı muşta ile yaralayınca ortalık savaş alanına döndü. Kaçan Afganlıları halkın elinden polis güçlükle kurtardı. 

 


 

Olay, bugün akşam saat 19.00 sıralarında Yakutiye Kent Meydanı'nda gerçekleşti. Bir gurup Afganlı enç ile 20 yaşındaki Ömer Faruk.Ö. ile sebebi öğrenilemeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında Afganlı genç cebinde çıkardığı muşta ile Ömer Faruk.Ö.’nün göz bölgesine vurdu.

 

Ömer Faruk.Ö.’nün kaşı ve gözünde yarılma meydana geldiğini gören Afganlılar hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar  Ömer Faruk. Ö'nün’nün yüzüne tampon yaparak ilk müdahaleyi yaptıktan sonra  olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri genci Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırdı.

 

 

Kaçan Afganlıları kıskıvrak yakalayan polisi gören vatandaşlar Afganlıları linç etmek istedi. Polisin uzun uğraşları sonucu tepkili vatandaşlar olay yerinden güçlükle uzaklaştırıldı. 

 

Bu sırada vatandaşların saldırısına uğrayan yabancı uyruklulardan 2'si kaçtı, biri ise gelen polislerce ekip aracına alınarak emniyete götürüldü.

 

 


Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı genç, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ömer Faruk Ö.’nün durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

Kaçan yabancı uyruklu diğer 2 kişiyi de kısa sürede yakalayan polis, olaya karışanlar hakkında soruşturma başlattı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.