Erzurum Haber Girişi : 09 Kasım 2019 17:27

100. Yıl Millet Bahçesi açıldı

100. Yıl Millet Bahçesi açıldı
Erzurum'un en eski yeşil alanlarından 100. Yıl Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek '100.Yıl Millet Bahçesi' olarak hizmete açıldı.
100. Yıl Millet Bahçesi açıldı

Erzurum Post-Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanlarına bir yenisini daha ekledi.

 

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Selami Altınok, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, 100. Yıl Millet Bahçesi’nin teknik özellikleri hakkında bilgi verdi.

 

 

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, “Günümüzde artık ülkeler değil, şehirler bile birbirleriyle yarışıyor. Bu bağlamda dikkate değer ölçülerden birisini de, insanların kaliteli zaman geçirebilecekleri mekânlar ve sosyal yaşam alanları oluşturuyor. Yani böylesi ortamlar ve yaşam alanları, şehirlere nitelik kazandıran faktörlerin artık başında geliyor” dedi.

 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı Ekrem Erdem, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Selami Altınok ve Erzurum Valisi Okay Memiş de, şehrin hayata geçen yatırımlarla yep yeni bir çehreye dönüştüğünü ifade etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.